COSTA BRAVA RURAL - WELKOM
A la pàgina inicial

      Costa Brava Landelijk


          Huur van landelijke huizen in de Alt Empordà

Català Español Français English Deutsch
    WELKOM         LOGIES         SITUATIE / KAART         ACTIVITEITEN / RECREATIE         ROUTEBESCHRIJVING         RESERVERINGEN         CONTACTADRES    

   
   LANDELIJKE HUIZEN 
Can Joan Tuin
Can Joan 1e verdie.
Can Joan 2e verdie.
Onze landelijke huizen (o cases de pagès, zoals wij ze noemen) bevinden zich aan de rand van de Costa Brava, in de streek Alt Empordà, gelegen in het uiterste noordoosten van Catalonië. L'àvia Anita
Haar bevoorrechte lokatie als natuurlijke toegangspoort tot het centrum van Europa heeft van deze streek een verplichte passage gemaakt voor de handel tussen het Iberisch schiereiland en de rest van Europa. Verschillende volkeren hebben sporen van hun aanwezigheid achtergelaten in de vorm van indrukwekkende bouwwerken: Iberiërs, Grieken, Romeinen en Goten hebben zodoende hun stempel op het landschap gedrukt.

Sant Pere Pescador
Bovendien is de bevoorrechte geografische positie tussen zee en bergen de reden waarom de Alt Empordà over een rijk natuurschoon beschikt alsmede gebieden met een indrukwekkende landschappelijke schoonheid. Ook is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten teneinde de vrije tijd zo goed mogelijk te kunnen besteden.
Met onze vestigingen, in het bijzonder de landelijke huizen, trachten wij een evenwicht te vinden tussen deze omgeving , de vermenging van geschiedenis en karakteristieke landelijke omgeving van deze streek en het comfort en welzijn van onze gasten.
Wij wensen u een aangenaam verblijf tussen ons en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten.


COSTA BRAVA RURAL
Laatste herziening: 10/04/2017