COSTA BRAVA RURAL - RESERVES
A la pàgina inicial

      Costa Brava Rural


          Lloguer de cases rurals a l'Alt Empordà

Español Français English Deutsch Neederlands
    BENVINGUTS         ALLOTJAMENTS         SITUACIÓ / MAPA         ACTIVITATS / OCI         COM ARRIBAR         RESERVES         CONTACTAR    

   
   CASES RURALS 
Can Joan Jardí
Can Joan 1er pis
Can Joan 2on pis
Si us plau, abans de formalitzar la pre-reserva, llegeixi's les condicions del contracte. Un cop fet això, si les accepta, pulsi al botó "Accepto les condicions" que hi ha al final d'aquesta página:
CONDICIONS:
1. El contracte d'arrendament té validesa des de les 16:00 h. de la data acordada d'inici de l'estada fins a les 10:00 h. de la data de finalització.
2. Per formalizar la reserva s'haurà d'abonar el 25% de l'import total en concepte de paga i senyal. La resta haurà de ser abonat íntegrament en el moment d'entrar a l'immoble.
3. Al lloguer hi ha inclòs tots els mobles i l'equip de cuina així com totes les despeses que se'n derivin del seu ús (aigua, gas, electricitat i llenya).
4. El llogater tindrà l'obligació de pagar les reparacions o reposar qualsevol desperfecte que ocasioni a l'immoble o al seu inventari.
5. La roba de llit, tovalloles i draps de cuina estan incloses en l'import del lloguer.
6. Els apartaments es lloguen en funció de la seva capacitat. L'evidència de que en el pis hi conviuen més persones de les especificades rescindirà inmediatament el contracte.
7. Aquest contracte es dóna automàticament per finalitzat sense necessitat de previ avís en la data i hora indicades a la prereserva. El llogater haurà de deixar lliure l'apartament puntualment i entregar totes les còpies de les claus.
 

(Fer pre-reserva)
 COSTA BRAVA RURAL
Última actualització: 10/04/2017