COSTA BRAVA RURAL - RESERVERINGEN
A la pàgina inicial

      Costa Brava Landelijk


          Huur van landelijke huizen in de Alt Empordà

Català Español Français English Deutsch
    WELKOM         LOGIES         SITUATIE / KAART         ACTIVITEITEN / RECREATIE         ROUTEBESCHRIJVING         RESERVERINGEN         CONTACTADRES    

   
   LANDELIJKE HUIZEN 
Can Joan Tuin
Can Joan 1e verdie.
Can Joan 2e verdie.
Wij stellen het op prijs dat u, alvorens te reserveren, eerst goed het contract leest. Gaat u akkoord met de voorwaarden druk dan op het einde van deze bladzijde de knop "Ik accepteer de voorwaarden".
VOORWAARDEN:
1. Het huurcontract is geldig vanaf 16.00 uur op de middag van de overeengekomen aanvangsdatum tot 10.00 uur op de morgen van de einddatum.
2. Om de reservering te regelen moet u via een banktransfer 25% van het totale huurbedrag overmaken. De rest van het bedrag wordt betaald op het moment dat u het pand betreedt.
3. Bij de huur zijn inbegrepen het gebruik van alle meubelen en keukengerei alsmede de gebruikelijke kosten voor water, gas, elektriciteit en brandhout.
4. De huurder is verantwoordelijk voor de schade aangericht door een verkeerd gebruik van zowel het meubilair als ieder ander deel van de inventaris.
5. Het gebruik van beddengoed, handdoeken en keukendoeken is bij de huurprijs inbegrepen.
6. De appartementen en huizen worden verhuurd in overeenstemming met hun capaciteit. Het bewijs dat ze door meer personen dan volgens afspraak bewoond worden leidt tot onmiddellijke ontbinding van het contract.
7. Het huurcontract eindigt automatisch, zonder voorafgaande waarschuwing, op de dag en het uur overeengekomen bij de reservering. De huurder verplicht zich het appartement/huis op tijd te verlaten en alle sleutels te overhandigen die hem ter beschikking zijn gesteld.
 

(reserveren)
 COSTA BRAVA RURAL
Laatste herziening: 10/04/2017